Leden en Les

De leden van Gitaarkring Westland repeteren elke 14 dagen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30  in de V.V.P Kerk
Achter de bergen 1, 2675 AS in HONSELERSDIJK. De repetities zijn openbaar en we nodigen u uit om te komen luisteren.

Gitaarkring Westland o.l.v. Max Többen. Even voorstellen:

img_34871

Ik studeerde van 1978 tot 1985 klassiek gitaar bij Andreas van Hall en Lydia Kennedy en AMV bij Henk Waardenburg aan het conservatorium van Hilversum en tevens lichte muziek bij Wim Overgaauw en hedendaagse gitaarmuziek bij Dick Visser in Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik  sinds 1985 werkzaam als vakleerkracht muziek en docent gitaar op verschillende basis- en muziekscholen. Daarnaast speel ik in het Westlands Gitaarduo  www.westlandsgitaarduo.nl en kamermuziek ensemble Passe-Partout  http://www.passepartout-kamermuziek.nl/ en werk ik  mee aan veel community art projecten in het Westland. Verder natuurlijk  dirigent/componist/arrangeur van de Gitaarkring Westland www.gitaarkringwestland.nl  en docent bij de Muziekacademie in Den Haag. Sinds 2014 ben ik voorzitter van de Stichting Cultuurbank Westland www.cultuurbankwestland.nl

Naast o.a. het dirigeren van de Gitaarkring Westland geef ik ook klassiek gitaarles. Gitaarles op maat want iedereen is verschillend en uniek. Het gaat in de lessen om het zelfvertrouwen dat u krijgt door iets te bereiken, de voldoening en het plezier van het spelen zelf en misschien wel de bewondering van de mensen om u heen.

Het belangrijkste is dat de les met veel plezier en enthousiasme gevolgd wordt en dat u muzikaal, rationeel en emotioneel rijker wordt. U wordt stap voor stap ingeleid in de muziektheorie, van blad spelen, muziekgeschiedenis, ritmiek, analyse en harmonieleer (akkoorden) en op een eenvoudige manier leert u vlot noten lezen. Ook improvisatie voor beginners met toegepaste harmonieleer en akkoordsymbolen en kennis van toonladders, drieklanken, maatsoorten, ritmische oefeningen, akkoorden en vingerzettingen komen aan bod.

De lessen vinden in principe en bij voorkeur plaats in Naaldwijk, F.V.Valstarplantsoen 7. Op verzoek kan er ook bij u thuis lesgegeven worden, er wordt dan wel een onkostenvergoeding gevraagd. Voor advies over bijv. de aanschaf van een goede gitaar en accessoires kunt u mij natuurlijk altijd mailen: info@gitaarkringwestland.nl. Het advies is geheel vrijblijvend.

Naast actieve leden zijn er ook passieve leden die niet meespelen in de gitaarkring maar wel graag op de hoogte willen blijven van alle  klassieke gitaar events in het Westland. Stuur ons gerust een mail en we houden u ook op de hoogte of bezoek regelmatig onze website.